Türkiye'nin En Kaliteli Sohbet Odaları


Seviyeli ve saygılı bir ortam arıyorsanız Tanem.net sizlere uygun sohbet odaları yaratmaktadır. Türkiye içerisinde hizmet veren Tanem.net güçlü sunucuları sayesinde kesintisiz bir sohbet sitesidir. Yeni insanlarla tanışmak ve fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız hemen sohbet odalarına girerek yeni bir deneyime başlayabilirsiniz.

Play Store App Store

Akın Anlatamıyorum Şarkı Sözleri

Akın Anlatamıyorum Şarkı Sözleri

– Chat Sohbet Sitesinde en güzel bir şarkı sizlerle birlikte, Akın Anlatamıyorum Şarkı sözleri.

Chat Sohbet Sitelerinde pek alışa gelmedik şeyler yaşanmakta, bizler katagori miz ne biliyoruz, eğlence ve, sohbet, Muhabbet, bunun için bu paylaşımları yapıyoruz bunun bilgisini vermek isterim, hiç bir şekilde şarkının yerini veya sözlerini değiştirip sizlere sunmuyoruz, vede bu bizim için bir sıkıntı oluşmakatda, sevdiğimiz sanatçı ve şarkıları sürekli bu Tanem.Net de göre bilirsiniz.

Akın Anlatamıyorum


Hayat Bazen Koskoca Bir yalan, Canından bezerdi insan tutamaz kendini dilinden koparda gider, en sevdiği her anından, anlatamıyorum kimseye derdimi dayanamıyorum dayanamıyorum,, Kaçarken her zerresinden aşkın hep sende takılıyorum,
Anlatamıyorum ! Kimseye Derdimi Dayanamıyorum Dayana mıyorum, kaçarken her zerresiinden aşkın hep sende takılıyorum..

Zaman Unutula bilen kalan, ne varsa kaçar ya insan tutamaz kendini canından koparda gider, en sevdiği hayatından, Anlatamıyorum ! Kimseye Derdimi Dayanamıyorum Dayanamıyorum, kaçarken her zerresinden aşkın hep sende takılıyorum.. Anlatamıyorum ! Kimseye Derdimi Dayanamıyorum Dayanamıyorum, kaçarken her zerresinden aşkın hep sende takılıyorum..

Akın Anlatamıyorum Şarkı Sözleri

Akın Anlatamıyorum Şarkı Sözleri



Benzer Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir